Adatkezelési szabályzat | Flash Pc Centrum :: webshop

Kategóriák

Adatkezelési szabályzat

A kezelt adatok:
A portál látogatása során a szerveren biztonsági okokból rögzítjük az Ön hálózati identitását: számítógépének IP-címét és az Ön által használt szoftverkörnyezetet, valamint látogatásának időpontját, és a megtekintett oldalak címét. Ezeket az adatokat elektronikus formátumban tároljuk szerverünkön, bizonyos idő elteltével már csak aggregált formában. Az adatokat csak jogerős bírósági megkeresés esetén adjuk ki.

Látogatása során ellenőrző fájlt (cookie) kaphat weboldalunktól, az oldalunk látogatottságát mérő külső, független auditáló szolgáltatásoktól (Medián Webaudit, Google Analytics), valamint a hirdetéseket kiszolgáló szerver üzemeltetőjétől (Adverticum). A cookiek elfogadása nem kötelező (böngészőprogramjában letilthatja), ám egyes szolgáltatásaink (például hozzászólás a fórumban) csak ezek elfogadásával vehetők igénybe.A mérési adatok kezeléséről az adatkezelők tudnak részletes felvilágosítást nyújtani. Elérhetőségük: Medián, Google Analytics, Adverticum

Az adatkezelés célja:
A szerver által automatikusan rögzített adatokat a szerver biztonságos üzemeltetése érdekében átmenetileg tároljuk.

Az adatkezelés időtartama:
Az Ön által önként megadott adatokat addig őrizzük, amíg nem kéri törlését.

A szerver által automatikusan rögzített adatok 30 napig állnak rendelkezésünkre, ezt követően csak aggregált formában, látogatottsági statisztikaként őrizzük meg őket.

Az adatokhoz hozzáférők köre:
A szerver által rögzített és egy hónapig tárolt adatokhoz a szerverüzemeltetést végző vállalkozás (Evista Kft.) rendszergazdája fér hozzá.

Fontos figyelmeztetések:
Valamennyi, az adatvédelmi nyilatkozatunkban közzétett metódus az Ön személyes adatainak kezelésével kapcsolatos eljárásra vonatkozik. A nem személyes adatok kezelésével kapcsolatban külön nyilatkozatot nem teszünk.